Geen zin om te koken?  Dit is de oplossing, een smulsteen gevuld met heerlijk vers vlees en groenten. Eenvoudig in gebruik en heerlijk verrassend op tafel!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in 1 keer in de oven op 180º C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd.

De smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.


Tips & regels:

  • 1 uur voor bereiden de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is € 15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggeven
  • De Smulsteen niet met water en/of afwasmiddel schoonmaken! Alleen met een droge doek uitnemen