Vragen over allergenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Over ons

Proef het verschil bij Uw Slager Smeets

Slager zijn is een ambacht. Uw Slager Smeets combineert zijn vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger.

In het mooie Montfort vindt u onze ambachtelijke slagerij. Hier staan wij met ons enthousiast team dagelijks voor u klaar. Als Uw Slager Smeets maken wij heel veel producten zelf en streven wij al jaren naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Wij verzorgen met smaak uw vers vlees, fijne vleeswaren, brood, barbecue, catering en nog veel meer.  Wij vinden het belangrijk dat we weten wat de herkomst is van onze producten. Daarom hebben wij bewust gekozen voor (h)eerlijk vlees, kip en brood met een verhaal. Hierdoor zijn wij in staat om constant de beste kwaliteit te leveren en dat proeft u!Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

'Keurig' Ardens rundvlees

Streng geselecteerd - zacht resultaat

Het kwaliteitslabel 'Keurig' bepaalt de strikte selectiecriteria waaraan Keurig witblauw runderen moeten voldoen zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op uw bord.

Selectie van uitsluitend regioneel Ardens witblauw rundvlees van de hoogste kwaliteit.
Respect voor duurzaamheid en dierenwelzijn.
Samenwerking met de gespecialiseerde kwaliteitsslager. Zijn kennis en knowhow staat garant voor het lekkerste stukje kwaliteitsvlees.

Duroc d'olives varkensvlees

Duroc d'olives varkensvlees is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan de combinatie van het Duroc varkensras en het speciale dieet dat de varkens dagelijks krijgen. Duroc varkens zijn rood- tot bruinachtig van kleur en zijn wereldwijd gekend voor de malsheid van het vlees. Het vlees vertoont een lichte 'marmering'. Het varkensvoeder bevat enkel natuurlijke grondstoffen zoals tarwe, gerst, mais en soja waaraan olijfolie als vetbron wordt toegevoegd. Het gebruik van olijfolie zorgt niet alleen voor de specifieke smaak en zachtheid, het verhoogt ook het gehalte aan gezonde verzadigde vetzuren in het vlees.

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Gildehoen

100% Antibiotica-vrije Kip

 

100% antibiotica vrij, alle Gildehoen kippen zijn opgegroeid zonder antibiotica.

 

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen zijn plezierig opgegroeid zonder antibiotica. Met de Gildehoen koopt u een puur pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrijkippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd.

Leefomstandigheden

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot.

Gezond

De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren.  Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede.

Voer

De kippen worden vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

 

Bij ons Gildehoen concept zijn de keten partners nauw betrokken. Van broederij tot winkelier om zo „Bewust Beter” kippenvlees op tafel te krijgen.

Alle Gildehoen kippen zijn halal gecertificeerd en extern gecontroleerd van boer tot producent.

Samengevat: Gildehoen = Duurzaam, lekker, gezond en een heel levenlang antibioticavrij.